Meniu Inchide meniu

GaLa Gym  este o sala de fitness ce s-a deschis la inceputul lunii aprilie 2014.

Obiectivul nostru este sa venim in intampinarea celor ce au integrat in stilul lor de viata mersul la sala, dar si a celor ce vor sa descopere acest lucru, ce vor sa faca miscare, sa aiba un corp rezistent si plin de energie. Corpul tau are nevoie de miscare, ajuta-l.

 

Tu de ce nu mergi la sala?

Nu cred ca exista persoana care sa nu constientizeze cat de importanta este miscarea pentru sanatatea fizica si mentala, lucru stiut inca din antichitate, va aduceti aminte de "mens sana in corpore sano", dar foarte multi dintre noi amana momentul inceperii unui antrenament din diverse motive.

Stiu, poate ca nu ai un parc in apropiere sau poate ca iti este urat sa alergi singur, dar ambele probleme se pot rezolva daca mergi la sala.

 

Suprafata de 200 mp este destinata salii de fitness dotata cu echipamente profesionale marca PANATTA si zona de cardio compusa din benzi de alergare profesionale si biciclete marca JOHNSON.

Clubul este prevazut cu zona de primire clienti, zona de vestiare spatioase, separate pentru femei si barbati, dulapuri securizate, zona de dusuri si sistem de ventilatie. Accesul in club se face pe baza unui card de membru. In sala de fitness exista sistem de climatizare si ventilatie pentru conditii de antrenament cat mai placute precum si sistem audio si TV pentru o atmosfera relaxanta.

Toate aceste dotari au fost realizate cu un singur scop. Sa creeze si sa mentina in timpul antrenamentului o ambianta placuta si o stare cat mai tonifianta si pozitiva pentru membrii clubului.

 

Oricine are ceva emotii atunci cand vrea sa incerce ceva nou, sau cand vrea sa-si faca un abonament la sala ce tocmai s-a deschis. Dar emotiile trec odata ce vei pasi pragul salii de fitness GaLa Gym . Si crede-ma, cand vei incepe antrenamentul, vei fi atat de preocupat de propriile exercitii incat nu vei mai remarca aproape nimic in jur.

Deci, care ar fi motivele sa nu mergi la sala?